Capslock That Kills

MY COLONOSCOPY GOT CANCELED, YOU KNOW WHAT THAT MEANS! BLOG REDESIGN!!! WORDS THAT KILL HAS RELAUNCHED WITH A DRAMATIC OVERHAUL FROM LAST YEAR'S DESIGN. THIS INCREDIBLE REVEAL IS BROUGHT IN PART BY "THE EVIL WITHIN" AND ALSO JOABASTIAN MOGRELLANOS. SAY HELLO JOABASTIAN.

KILL ME. WHAT THE FUCK.
THANKS JOABASTIAN.

AS YOU CAN PROBABLY TELL THIS NEW BLOG FEATURES THINGS SUCH AS: FEATURES. I WORKED REALLY HARD TO GET THIS THING INTO A GOOD LOOKING CONDITION AND BELIEVE ME, I HAVE NO IDEA HOW TO CODE OR WHAT CODE EVEN IS, SO I HAD TO PUT SOME ELBOWGREASE AND A HALF INTO GETTING THIS THING FUNCTIONAL. AND OH GOD, DON'T EVEN MENTION THE THINGS I BROKE GETTING THIS THING FUNCTIONAL... RIP SOCIAL MEDIA BARS.

AND BY THE WAY, THOSE SOCIAL MEDIA BARS DON'T WORK AND I DON'T KNOW HOW TO FIX THEM SO MY BAD, BUT YOU WEREN'T GOING TO SHARE THIS SMUT ANYWAY, DON'T LIE TO ME.

THIS ISN'T EVEN A REAL BLOG, AND NO ONE'S PROBABLY GOING TO READ THIS BECAUSE OF IT, BUT I JUST WANTED TO POINT OUT THAT THIS IS MY NEW DESIGN(Oh yeah I actually paid money for the license of this thing, as you can probably tell, there's no credits in the footer! Because I'm allowed to remove them! Exciting!) AND THANKS FOR DEALING WITH THE CAPSLOCK. I APPRECIATE IT.

My name is Ryan. I like to play video games and Dungeons and Dragons and all kinds of other cool stuff. I also like to write. This is my website, it's nothing special, but I write about topics from time to time that probably make no sense. But if you think they do make sense, then hang around and check out some other articles. My friends call them "blogs" but goddamnit I've got a URL and everything, so they're "articles".

3 comments: